Over Apex

Apex Bedrijfsverzekeringen is een jong verzekeringskantoor, gevestigd in Nieuwe Niedorp (N-H), met meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfsverzekeringen en gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor:
Bedrijven  /  Ondernemers  /  Vrije beroepers  /  ZZP ' ers

Wij verzorgen ook graag uw priveverzekeringen zodat u voor al uw verzekeringszaken, privé en zakelijk, 1 contactpersoon heeft.
Ook kunnen wij uw medewerkers speciale collectieve arrangementen aanbieden voor al hun privéverzekeringen met alle voordelen van dien.

Apex Bedrijfsverzekeringen is in 2006 opgericht om u op onderscheidende en objectieve wijze van dienst te zijn bij al uw verzekeringszaken.
Service, klantvriendelijkheid, duidelijkheid en het nakomen van afspraken is altijd ons uitgangspunt. 

Kwaliteit: onze belangrijkste taak
Als collega ondernemer ben ik staat om uw wensen en eisen op verzekeringsgebied te vertalen naar een uitgebalanceerd en kostenbesparend verzekeringspakket en met meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfsverzekeringsmarkt uw gesprekspartner bij uitstek. 
Uiteraard beschikt ons gehele team over een uitstekende vakkennis, welke onder andere door Permanente Educatie wordt gewaarborgd.


Contact: direct en persoonlijk 
Voor vragen en informatie schakelen wij u niet door naar een callcenter of een backoffice.
Bij Apex Bedrijfsverzekeringen bent u geen nummer maar weten wij wie onze klanten zijn en heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken.
Uw belangen zijn onze zorg en hebben daarom altijd onze volledige aandacht.
Wij zijn dan ook persoonlijk en direct 24/7 voor onze klanten bereikbaar.

Kosten: zo laag mogelijk
Niet gevestigd in een duur kantoor en zonder dure overhead, belasten wij u niet met overbodige luxe die u uiteindelijk als klant betaalt.
En dat merkt u in uw premie!
Dankzij onze efficiënte organisatie en met ons uitgebreide verzekeringsnetwerk bieden wij u op voordelige wijze zeer uitgebreide verzekeringsmogelijkheden aan, zonder dat dit ten koste gaat van het persoonlijk contact. 

Apex Bedrijfsverzekeringen levert op persoonlijke wijze en in begrijpelijke taal advies en  bemiddelt in:
 

  • Alle soorten schadeverzekeringen
  • Alle soorten pensioenverzekeringen, lijfrenteverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en overige levensverzekeringen
  • Alle soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overige inkomensverzekeringen 
  • Alle soorten werkgever/werknemer verzekeringen zoals ziekteverzuim-, WGA Gatverzekeringen en Personeels Pakketten
  • Zorgverzekeringen, individuele en collectieve ziektekostenverzekeringen
  • Alle soorten privé verzekeringen
Wij brengen voor u op een duidelijke manier de risico's in beeld waar u als bedrijf en/of ondernemer mee te maken heeft of krijgt.
Vervolgens bepalen wij in overleg met u welke van deze risico's verzekerd moeten worden en op welke wijze.

Wij maken graag een uitgebreid dekking/premie overzicht van uw bestaande verzekeringspakket. Op een actieve manier informeren en begeleiden wij u bij wijzigende omstandigheden.
Ook in geval van een schade begeleiden wij u persoonlijk en zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling.

Bij APEX Bedrijfsverzekeringen doen wij het graag beter. Weten hoe?
Bel 072-7431407 of mail ons via het contactformulier.

Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek of een second opinion van uw verzekeringspakket. Uiteraard op een dag, tijdstip en locatie die u het beste schikt. Ik nodig u van harte uit kennis te maken met mijn kantoor!

Gerard Zwart